У Черкасах озеленюють одну з вулиць (ФОТО)

У Черкасах озеленюють одну з вулиць (ФОТО)

Як розповів начальник відділу екології Черкаської міської ради Володимир Гусаченко, вздовж вулиці Героїв Дніпра, зокрема, на колі висаджують декоративні кущі та дерева хвойних і листяних порід. Відповідні роботи фінансуються з природоохоронного фонду і здійснюють їх дві фірми, які виграли тендер. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Черкаської міської ради.

– Зокрема, на цій вулиці висаджують акації шаровидної форми, рожеві і білі, барбариси, кізильник, ялівець та хризантеми. Ці красиві рослини ще тільки починають квітнути, тож ще тривалий час зможуть милувати око наших містян. На зиму вони будуть обрізані та змульчовані, тож мають добре перезимувати. Озеленення будемо проводити, доки дозволятиме погода. Потім продовжимо роботи у наступному році, – зазначає Володимир Володимирович.

Депутат міської ради від цього округу Юрій Тренкін наголошує, що мікрорайон Митниця має бути не тільки комфортним, але й гарним:

– Останнім часом у цьому мікрорайоні помітні значні і позитивні зміни. Працюватимемо і надалі, щоб Митниця й усі Черкаси ставали квітучими і зручними.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x