Освітян Черкащини привітали з професійним святом

Освітян Черкащини привітали з професійним святом

На початку жовтня освітянська родина відзначає своє професійне свято. Вже традиційно педагоги приймають вітання з нагоди Дня працівника освіти у Черкаській філармонії. Цьогоріч свято відбулося 4 жовтня. Долучилися до вітань обласні владці. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Черкаської ОДА.

Звертаючись до присутніх, перший заступник голови ОДА Віталій Коваль подякував педагогам а сподвижницьку жертовну працю на благо підростаючого покоління.

– Маю велику честь укотре вітати наших освітян з професійним святом, – зауважив він. – Певно в ці дні кожен з нас згадує свого першого вчителя, який був не тільки наставником, але й другом, порадником, психологом. Ми всі переконані, що просто так не можливо бути вчителем, адже ця професія потребує щоденної кропіткої праці, мудрості, жертовності, постійного самовдосконалення і непідробної любові до дітей. Педагоги виховують не тільки майбутніх фахівців, але й справжніх патріотів, громадян України, які чітко знають, що українська нація є будівничою нацією для всієї європейської родини. Тому хочу подякувати за їхній талант, щирість, правдивість. Адже справедливо говорять, що вчитель – це святе покликання всього життя. Низький їм за це уклін.

За багаторічну сумлінну працю, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання учнівської молоді та з нагоди Дня працівників освіти кращим освітянам області вручили почесні нагороди.

У продовження урочистої частини свята мистецькі привітання на адресу працівників освітньої галузі подарували творчі колективи Черкащини.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x