У Черкаській області викрито 33 гральні заклади

У Черкаській області викрито 33 гральні заклади

Протягом поточного року працівники міліції Черкаської області викрили незаконну діяльність 33 гральних закладів. З незаконного обігу вилучено понад 80 одиниць грального обладнання та близько 40 тисяч гривень, які були отримані незаконним шляхом. За всіма фактами відкрито ряд кримінальних проваджень, які наразі розслідуються слідчими області. Повідомили в прес-службі міліції.

Так, з початку року виявлено та припинено діяльність тридцяти трьох підпільних гральних закладів, серед яких букмекерські контори «Фаворит ТОТО», інтерактивні клуби, заклади з гральними автоматами та казино. З незаконного обігу працівники міліції вилучили понад 80 одиниць грального обладнання, серед якого персональні комп’ютери, ігрові автомати, покерні столи, карти та фішки. У нечесних на руку ділків правоохоронці вилучили близько 40 тисяч гривень, які останні отримали від незаконної діяльності закладів.

За всіма фактами відкрито ряд кримінальних проваджень, які наразі розслідуються правоохоронцями Черкащини та найближчим часом будуть направлені до суду для прийняття остаточного рішення.

Як зазначив начальник УДСБЕЗ УМВС України в Черкаській області Олександр Кісєльов, незаконний гральний бізнес несе за собою велику небезпеку для пересічних громадян, адже люди, які потрапили в залежність від гри, готові на все, навіть на кримінальне правопорушення, щоб продовжити гру, і наша пряма задача, як органів правопорядку, захистити цих громадян. Ми повинні не тільки викорінити це зло з території області, а й забезпечити, щоб воно ні в я кому разі не з’явилося знову.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x