Дитячий садок на Городищині отримав допомогу від Геннадія Бобова

Дитячий садок на Городищині отримав допомогу від Геннадія Бобова

У центрі мальовничого села Валява стоїть красивий будинок, до якого стеляться сотні доріжок та стежинок. По них щодня тупочуть маленькі ніжки, бо ведуть вони до дитячого садочка «Сопілочка». Це другий рідний дім для 42 вихованців. Тут діти не лише весело проводять час, але й отримують перші життєві навички, пізнають світ через гру, розвивають свої творчі здібності, стають здоровими й міцними духом, знаходять перших друзів.

Нині в навчально-виховному закладі працюють 13 працівників, функціонує 2 різновікові групи. Аби малята почувалися комфортно й затишно, весь колектив докладає багато зусиль, створює повноцінне розвивальне середовище, яке б дало можливість нашим дітям набувати необхідних знань та умінь для життя, орієнтуватись у навколишньому світі. Вони роблять життя дітлахів цікавим, сповненим яскравих вражень і позитивних емоцій. Працьовиті руки підтримують порядок, красу й затишок у цьому чарівному будинку.

Світ навколо дитини – цікавий, незвичайний, сповнений таємниць. Завдання дорослого полягає в тому, щоб створити для цього оптимальні умови, тобто організувати навчально-розвивальне середовище в дошкільному закладі. В наш час це неможливо без використання інноваційних технологій. Тому дошкільний заклад звернувся до народного депутата Геннадія Бобова з проханням допомогти у придбанні мультимедійного обладнання та ноутбука. І наше прохання не залишилось без уваги.

Колектив ДНЗ «Сопілочка» висловлює подяку Геннадію Борисовичу за щедрий подарунок: мультимедійний проектор, проекційний екран, ноутбук. Ваші доброта й увага до потреб дітей, Геннадію Борисовичу, заслуговують щирої подяки та поваги. Впевнені, що Ваш приклад є показовим для інших благодійників. Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте радість і надію. Нехай Ваша доброта й щедрість повернуться до Вас сторицею.

Наталія Михайлівна Лапченко, вихователь ДНЗ «Сопілочка»

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x