У Христинівці відбувся турнір з міні-футболу

У Христинівці відбувся турнір з міні-футболу

З перемогу у турнірі серед юнаків 2004-2006 р. н. змагалися чотири команди з Черкащини та гості із Запоріжжя. Про це інформує сайт «Черкаський спорт».

Отже, у турнірі взяли участь 5 команд: ДЮФК «Фортуна 1» і ДЮФК «Фортуна 2» (обидві з Христинівки, ФШМ «Явір» м.Черкаси, ДЮСШ «Ватутіно», «Мегаполіс» м. Запоріжжя. За результатами змагання перемогу здобула команда ДЮФК «Фортуна1» м. Христинівка, яка виграла в усіх чотирьох іграх, забивши 34 м’яча (пропущено шість м’ячів). Друге місце посіла команда ДЮСШ Ватутіно, ІІІ місце – ФШМ «Явір», ІV місце – «Мегаполіс» Запоріжжя, V місце – ДЮФК «Фортуна2»

По закінченню турніру усі команди нагородженні кубками та медалями. За активну участь у підготовці та проведенні змагань голова Христинівської райдержадміністрації Володимир Валюк нагородив грамотами Христинівської райдержадміністрації членів правління ДЮФК “Фортуна”: Кочергіна Руслана Івановича; Плужника Миколу Івановичу; Сілка Руслана Ростиславовича; Митника Віталія Миколайовича; Каращука Юрія Володимировича; Петрівського Дмитра Романовича; Ревнюка Юрія Володимировича; Коваля Олександра Борисовича. Та за постійну фінансову підтримку ДЮФК“Фортуна”: Мітіогло Ларису Василівну, Григоряна Роберта Хореновча; Вакуленка Миколу Олександровича; Осадчу Галину Василівну, Осадчого Володимира Олексійовича, Гордія Миколу Васильовича. Також голова районної ради Анатолій Бордун нагородив грамотами районної ради голову правління Олексія Панського та тренерський склад ДЮФК «Фортуна».
Організатори влаштували для учасників змагань безкоштовне харчування, польову кухню, безкоштовне проживання та проїзд до Черкас.

ДЮФК «Фортуна» висловлює велику вдячність за допомогу у проведенні турніру Олексію Панському, Дмитру Петрівському, членам ДЮФК «Фортуна», директору ФГ Агрофірма «Базис» Володимиру Осадчому, начальнику локомотивного депо Борису Білику, Вадиму Савченку та Олегу Кучеруку.

Крім того, що ДЮФК «Фортуна» дома організовує змагання, вихованці школи їздять на турніри у інші міста України. Так, у вересні молодша група ДЮФК «Фортуна» 2009-2010 р.н. прийняла участь у змаганнях кубку села Петропавлівська Борщагівка в передмісті Києва. В змаганнях взяли участь команди м. Київ та Черкаської області (ДЮСШ «Чайка» м.Черкаси та ДЮФК «Фортуна» м.Христинівка). 9 команд були розбиті на 3 групи. Команда ДЮФК «Фортуна» впевнено обіграла ДЮСШ «Кагарлик» Київської обл. 3:0, ДЮСШ «Чайка» м.Київ – 2:0, зустрілась в фіналі змагань з ДЮСШ «Чайка» Вижгород вигравши 4:0, з академією футбола «Ставище» зіграла в нічию 1:1, та здобула перемогу в турнірі.Спонсорами поїздки стали правління ДЮФК «Фортуна» та Христинівська міська рада.

У ці дні христинівська ДЮФК «Фортуна» бере участь у чемпіонаті Вінниці з футболу.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x