Хор ветеранів праці отримав допомогу від народного депутата

Хор ветеранів праці отримав допомогу  від народного депутата

Пісня – дар Божий. Вона об’єднує людей, дарує радість, надію, настрій, відігріває серця й душі, несе в собі справжній культурний код української нації. Її люблять усі, нею захоплюються. Але дарують людям пісню лише одиниці, котрі обрані долею, обдаровані талантом і надзвичайними уміннями. Саме так можна сказати про сивочолих учасників самодіяльного народного хору ветеранів праці при Корсунь-Шевченківському РБК.

Щовівторка і щоп’ятниці учасники хору ветеранів поспішають у районний Будинок культури на чергову репетицію. Попри будь-які погодні умови, пору року, бо не лише люблять пісню, віддані їй, а й живуть нею. Більша частина ветеранів проживає у віддалених куточках міста і району: вулиці міста, пристанційне селище, села Гарбузин, Листвина, Нетеребка, Деренковець. Їм потрібно добиратися громадським транспортом. А це ж не малі гроші, яких у пенсіонерів і так обмаль. Але завдяки турботі народного депутата України Геннадія Бобова, котрий постійно, уже впродовж багатьох років опікується потребами літніх людей, учасники хору знову отримали проїзні квитки. А це означає, що кожен матиме змогу без зайвих витрат доїхати до центру міста на репетицію, на зустріч із друзями, зігріти душу у спілкуванні з близькими по духу людьми. Адже саме ці репетиції, виступи, спілкування з колегами по колективу стали справжньою відрадою у вирі складного сучасного життя, серед щоденних клопотів, життєвих негараздів, коли позаду залишилися роки нелегкої праці.

«Щира і пісенна душа у моїх хористів. Вони надзвичайно закохані в цей вид мистецтва. Для них кожна репетиція – це не лише зустріч із друзями-однодумцями чи радість спілкування, а й справжній творчий процес роботи над кожним музичним твором. Без цього вони не тямлять уже свого життя. Цю можливість нам подарував наш земляк, народний депутат Геннадій Бобов. Він укотре допоміг вирішити проблему проїзду учасників хору. Тож бажаємо Вам, Геннадію Борисовичу, міцного здоров’я, наснаги й успіхів у всіх починаннях», − говорить художній керівник і диригент хору Неля Квятківська.

«А я, як жителька вулиці Володимира Рябошапки, хотіла б подякувати за прокладену асфальтну дорогу по нашій вулиці, якої ми чекали півстоліття. Велике спасибі Вам, Геннадію Борисовичу, за Вашу турботу, за те, що піклуєтесь не лише про нас, ветеранів, а і про жителів міста, зокрема жителів нашої вулиці. На ній проживає не один учасник хору, − каже Зінаїда Сіденко, учасниця самодіяльного народного хору ветеранів праці при РБК, ветеран праці, жителька вулиці Володимира Рябошапки.
Олеся Монько

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x