На Черкащині військові присягнули на вірність українському народові

На Черкащині військові присягнули на вірність українському народові

У Головному центрі підготовки особового складу Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота відбулася церемонія складання Військової присяги на вірність Українському народові військовослужбовцями проекту «Нове обличчя кордону». Про це інформує прес-служба Черкаської ОДА.

Ритуал прийняття військової присяги як клятви воїна на вірність своєму народові, Вітчизні відомий з давніх-давен. Військова присяга — документ юридичної сили, що має велике державне значення. Офіційний текст Військової присяги затверджено Постановою Верховної Ради України 6 грудня 1991 року. У ній сформульовано найважливіші вимоги, які ставляться до воїна і які він має неухильно виконувати в інтересах національної безпеки України. Тому цей день для кожного завжди особливий і пам’ятний.

Зі складанням Військової присяги прикордонників привітав начальник Головного центру підготовки особового складу полковник Дмитро Коцеруба.

Зазначимо, що учасники проекту під час навчання в Головному центрі отримують теоретичні знання та практичні навички, необхідні для якісного несення служби по охороні державних рубежів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x