ЧІПБ відсвяткував річницю від дня створення

ЧІПБ відсвяткував річницю від дня створення

Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України 5 жовтня відзначив 45-річчя з дня створення. З цієї нагоди у навчальному закладі відбулися урочистості, а також відкрили пожежне депо, робота якого сприятиме швидкому реагуванню на надзвичайні події, посилить рівень безпеки на території об’єднаної територіальної громади і – головне – збереже здоров’я, життя і майно її жителів. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.

Також розпочав свою роботу Центр українсько-польських освітніх інновацій ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля. Його створили з метою інтенсифікації міжнародної співпраці, підтримки і стимулювання інтелектуально й творчо обдарованої курсантської та студентської молоді, патріотичного виховання, вивчення історії, традицій та культури України й Польщі.

Урочистості на плацу почали із підняття Державного Прапору України та виконання Гімну, після чого присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять усіх вогнеборців-чорнобильців, а також випускників навчального закладу, Олексія Панченка та Ігоря Бойка, які віддали своє життя, захищаючи східні кордони України.
Присутні мали змогу переглянути показові виступи кращих спортсменів інституту та виконання курсантами вправ при проходженні психологічної смуги перешкод.

Урочистості продовжилися у Центрі культури та дозвілля інституту, де в. о. начальника інституту Олександр Тищенко сказав: «Сьогодні я з оптимізмом дивлюся в наше спільне майбутнє і у своїх сподіваннях опираюсь на колектив нашого навчального закладу, курсантів, студентів та ветеранів. Щиро вдячний Вам за підтримку й довіру, за те, що поділяєте зі мною турботи про подальші реформи, розвиток та розбудову ЧІПБ і допомагаєте в досягненні цієї шляхетної мети».

Своїми вдалими виступами присутніх вражали вихованці, випускники минулих років та зірки української естради.

Вітаючи навчальний заклад з ювілеєм, заступник голови ОДА Костянтин Омаргалієв наголосив, що Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чернобиля є одним із провідних вищих навчальних закладів України з підготовки фахівців пожежної безпеки. А також побач аж усім, хто обрав своїм життєвим шляхом дорогу вогнеборців, життєвої енергії, незборимої волі й стійкого духу, витримки і мужності у справі служіння державі та народу України.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x