У черкащанина вилучили 15 кг коноплі

У черкащанина вилучили 15 кг коноплі

Чоловік винаймав будинок в Чорнобаї. Там вирощував та зберігав коноплю. Під час обшуку поліцейські вилучили близько 15 кілограм наркотичних рослин. Відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби ГУНП України в Черкаській області.

До правоохоронців Чорнобаївського відділення поліції надійшла інформація про чоловіка, який в одному з будинків в Чорнобаї зберігає наркотичні засоби. Під час перевірки інформація підтвердилась. Як з’ясували правоохоронці вказаний будинок винаймає житель Черкас, який проживає в ньому вже майже рік.

У рамках розслідування кримінального провадження поліцейські провели санкціонований обшук домоволодіння. Під час обшуку поліцейські виявили висушені рослини коноплі, які чоловік зберігав в картонних коробках. Також було знайдено три трьохлітрові банки з коноплею вже готовою для вжитку. Крім того, на присадибній ділянці чоловіка поліцейські виявили посів рослин коноплі в кількості 58 кущів.

Речові докази вилучено та буде направлено на дослідження. Його затримано відповідно до статті 208 КПК України та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та вирішується питання обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x