Мер Черкас вважає всі звинувачення проти себе політичним замовленням

Мер Черкас вважає всі звинувачення проти себе політичним замовленням

Сьогодні під час прес-конференції мер Черкас Анатолій Бондаренко повідомив, що він вважає ситуацію навколо себе політично вмотивованою. Пан Анатолій переконаний, що захист доведе повну його невинуватість. Щоб довести це він не платитиме заставу за себе і навіть піде у відпустку на період розгляду справи в суді. Обов’язки мера тимчасово розподілять між собою Ярослав Нищик та Ігор Волошин.

– Наша позиція чітка, сторона захисту чітко працює над тим, щоб довести повністю невинуватість, – відзначив Анатолій Бондаренко. – Я готовий, щоб всі слухання проводилися в прямому ефірі, щоб громада бачила хто є хто. Враховуючи те, що така ситуація, щоб ніхто не подумав, що ми хочемо впливати на слідство, я написав на місяць відпустку. Поки не закінчаться справи я, як чесний громадянин, буду у відпустці.

Стосовно завтрашньої застави я жодної копійки вносити не буду, бо таких коштів як 415 тисяч у мене немає. Всі звинувачення у свою адресу вважаю політично вмотивованими і вважаю, що прокурор області виконує політичне замовлення. Основне завдання – сфальсифікувати вибори навесні 2019 року

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x