У Черкасах змагалися кікбоксери

У Черкасах змагалися кікбоксери

У Черкасах пройшли Кубок України серед дорослих та Всеукраїнський турнір пам’яті П.О. Орла з кікбоксингу WAKO. Боротьбу за перемогу вели 600 учасників з усіх регіонів, окрім Луганської області. Серед претендентів на перемогу були і вихованці КДЮСШ «Вулкан» (Черкаси). Про це інформує сайт «Черкаський спорт».

Результати виступу вулканівців наступні:
– у Кубку України бронзу вибороли Кирилюк Микола, Савчук Андрій, срібло – Майданник Іван, Лисак Михайло та золото завоювали Ткаченко Іван та Мовчан Анжела.
– у Всеукраїнському турнірі пам’яті П.О. Орла з кікбоксингу WAKO вулканівці посіли 3 місце в загальному заліку серед 43 клубів України: 8 бронзових, 6 срібних, 11 золотих медалей.

Вітаємо спортсменів Білокур Вікторію, Ганенка Данила, Вільхового Андрія та Сергія, Принзюка Дмитра, Саліу Марка, Прогунова Нікіту, Жовтобрюх Нікіту, Кирилюка Ростислава, Маркіна Володимира і Максима, Мінакова Антона, Кравченка Дмитра, Крота Максима, Авершина Данила, Мороза Тимофія, Панченка Нікіту, Федоренка Максима, Танько Михайла, Черненка Олександра, Шарого Нікіту, Щербатого Романа та тренерів-викладачів відділення кікбоксингу Юрія Зубова, Олександра Литвиненка, Василя Патруса, Євгена Ткаченка та Сергія Тутика.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x