Відома художниця презентувала виставку в Умані

Відома художниця презентувала виставку в Умані

У місті Умань відбулася персональна виставка художниці Наталії Семененко під назвою «Вечірнє сонце дякую за день…». У експозиції було представлено 57 картин, написаних у різних жанрах. Про це «Нова Доба» дізналася із Департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю Черкаської ОДА.

Виставка картин Наталії Семененко проходила у державному історико-архітектурному заповіднику «Стара Умань» і була присвячена до ювілею талановитої уманчанки.
«Ім’я Наталії Семененко знане у нашому місті. Її роботи яскраві, цікаві, дарують багато чудесних емоцій», – зазначив під час відкриття виставки директор ДІАЗ «Стара Умань» Владислав Давидюк.

Не маючи художньої освіти, Наталія Семененко розпочала писати у 49 років.
За п’ять з половиною років художниця намалювала більш як півтисячі картин. Половина з них знаходиться у приватних колекціях українців та за кордоном.

Наталія Семененко багато подорожує по світу і черпає своє натхнення у мандрах. На полотнах оживають квіти, люди, пейзажі та настрої. Картини художниці сповнені красою, силою та жагою до життя.

«Коли я прокидаюсь, і у мене в душі ліричний настрій, я пишу квіти, спогади про якусь тиху річку. А якщо я встала, і у мене бадьорий настрій, хочеться чогось активного, у мене виходить зовсім інше – наприклад, міста з їх швидким темпом життя», – зазначила Наталія Семененко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x