У Черкасах дітям пояснили їхні права

У Черкасах дітям пояснили їхні права

Які права має дитина згідно законодавства та куди звернутись, якщо став жертвою насилля розповіли співробітники поліції та управління юстиції дітям Комунального закладу «Черкаський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей Черкаської обласної ради». Про це «Нова Доба» дізналася із прес-служби ГУНП України в Черкаської області.

У межах «Всеукраїнського тижня права» працівники поліції Сектору ювенальної превенції Черкаського відділу поліції разом із представниками Головного територіального управлінням юстиції в Черкаській області завітали в гості до дітей Комунального закладу «Черкаський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей Черкаської обласної ради», розповіли їм їх права та обов’язків згідно чинного законодавства України, види правопорушень та відповідальність за їх вчинення а також роз’яснили, куди треба звертатися у разі порушення їх прав та законних інтересів.

Актуальною темою для вихованців стала тема булінгу. Правоохоронці розтлумачили дітям, що таке булінг та як протидіяти фізичному та психологічному насильству з боку ровесників. Для кращого застосовування матеріалу, лекцію проводили у формі гри, після якої всі отримали медалі за активну участь в діалозі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x