Шполянські рятувальники стали призерами всеукраїнського конкурсу

Шполянські рятувальники стали призерами всеукраїнського конкурсу

Вчора, 9 жовтня, у Києві, під час XVIІ Міжнародного виставкового форуму «Технології захисту /ПожТех – 2018», де представлені результати новітніх досягнень у сфері пожежної та техногенної безпеки, а також цивільного захисту, авторський колектив 17-ої Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС нагородили Дипломом. Повідомляють в прес-службі УДСНС України в Черкаській області.

Шполянські рятувальники стали призерами всеукраїнського конкурсу

Нагороду Шполянські винахідники вибороли на фінальному етапі 5-го щорічного Конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проектів і робіт у сфері цивільного захисту, пожежної та техногенної безпеки 2018 ще наприкінці вересня, який проходив на базі Українського науково-дослідного інституту цивільного захисту в місті Києві.
Загалом, у Конкурсі взяли участь 24 роботи, з яких на фіналі було представлено лише 12 (в різних номінаціях), серед яких – розробка рятувальників 17-ої Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Черкаській області «Пристрій для змотування рукавів».
У підсумку, в номінації «Удосконалення засобів цивільного та протипожежного захисту» розробка Шполянських винахідників посіла 3-тє місце, пропустивши вперед роботи колег з Донецької та Луганської областей.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x