Загиблого АТОвця Геннадія Нємцова відзначили за заслуги перед Черкасами

Загиблого АТОвця Геннадія Нємцова відзначили за заслуги перед Черкасами

49-річного військового Геннадія Немцова посмертно нагородили пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси». За це під час сесії міської ради, яка відбулася 11 жовтня, висловилося 26 депутатів. Повідомляють в прес-службі Черкаської міської ради.

Його відзначили «за відданість і вірність військовій присязі, патріотизм, безкорисливу любов до Батьківщини та народу України, пожертвування власного життя задля відстоювання територіальної цілісності нашої держави, прав і свобод нинішнього і наступного поколінь українців».

Нагадаємо, Геннадій Немцов служив старшим сержантом у 72-ій окремій механізованій бригаді. Чоловік загинув 28 червня цього року від отриманих вогнепальних поранень в бою на Світлодарській дузі.

У нього залишилися дружина та двоє дітей – син та донька.

Довідково:

Понад 20 років Геннадій Немцов пропрацював робітником у комунальному підприємстві «Комбінат комунальних послуг» Черкаської міської ради.

З 14 липня 2015 року до 24 жовтня 2016 року від брав участь в антитерористичній операції, а з квітня 2018 року проходив військову службу за контрактом у зоні проведення операції Об’єднаних сил, що триває на території Донецької та Луганської областей. Загинув від отриманих вогнепальних поранень у День Конституції України – 28 червня 2018 року – у бою на Світлодарській дузі Донецької області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x