Черкаські студенти перемогли на Міжнародному конкурсі ресторанних технологій

Черкаські студенти перемогли на Міжнародному конкурсі ресторанних технологій

Третій рік учні ДНЗ «Черкаське вище професійне училище» посідають призові місця у Міжнародному конкурсі ресторанних технологій «BestCookFest» у різних номінаціях. Цьогоріч заклад освіти та галузь прославили Ярослав Недбайло , який отримав срібну медаль у номінації «Страви з птиці», та Катя Терещенко , яка здобула «срібло» у номінації «Сучасна кухня». Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі Черкаської ОДА.

Учні Черкаського ВПУ виступали у віковій категорії від 18 до 24 років. Страви, приготовані ними, вразили суддівську колегію смаковими якостями, цікавим сировинним набором та сучасним оформленням. Змагалися на рівні зі студентами Київського національного торговельно-економічного університету, Ужгородського торговельно-економічного інституту, студентами коледжів, іноземними студентами та професіоналами ресторанних закладів Києва, Харкова. Участь у конкурсі також взяли представники з Азербайджану, Туреччини та Сербії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x