Місячний календар стрижок на жовтень

Місячний календар стрижок на жовтень

1. У цей день не рекомендується стригти волосся, адже можна залучити у життя неприємність.
2. Стрижка надасть життю енергії, однак волосся ростиме повільніше.
3. Несприятливий день для зміни іміджу. Якщо постригти волосся у цей день, воно стане неслухняним. Зачіска буде безформною та без особливого вигляду.
4. Стрижка волосся у цей день небажана, адже може послабнути здоров’я організму.
5. Якщо цього дня відвідати перукаря, стрижка може призвести до дипресій та травм.
6. Зміна іміджу у цей день залучить успіх, ви станете привабливішими та красивішими.
7. Стрижка призведе до зменшення активності.
8. Щоб залучити впевненість у собі та щастя, варто відвідати перукаря. Бажано коротко підстригтися тим, хто планує у житті кардинальні зміни.
9. Від стрижки варто утриматися, щоб не задучити у своє життя негаразди.
10. Стрижка забезпечить прилив грошей та позитивну енергію, також волосся буде швидко рости та відновлюватись.
11. Нова зачіска допоможе збільшити матеріальний достаток і забезпечить швидкий ріст волосся.
12. Краще утриматися від бажання стригти волосся, інакше зачіска вийде невдалою. Фарбування бажано робити природними барвниками.
13. Стрижка додасть нових барв у буденне життя і подарує творчий імпульс. Об’ємна і пишна зачіска збільшить життєву енергію.
14. Нова стрижка допоможе покращити і відновити слабке здоров’я і приверне гроші. Фарбування може призвести до конфліктів у сім’ї.
15. Стрижка в цей день посилить гостроту розуму. Щоб набратися позитивної енергії, можна зробити злегка кучеряву зачіску. Фарбування додасть привабливості.
16. Сьогоднішня стрижка за місячним календарем загрожує неприємностями, тому її краще відкласти на інший день. Фарбування теж варто не робити.
17. Найбільш вдалий час для стрижки. У цей день зростаючий місяць, завдяки чому волосся швидко відросте. Нову зачіску слід вибирати сувору і високу.
18. Хороший день для стрижки, вона позитивно вплине на самопочуття. Зміна кольору волосся допоможе налагодити стосунки з керівництвом.
19. Слушна нагода для зміни іміджу, це допоможе уникнути образ, розчарувань і зберегти життєву енергію. Фарбування волосся допоможе у вирішенні справ на роботі.
20. Чудовий день для нових рішень і стрижки. Оновлення допоможуть збільшити матеріальний достаток. Яскрава, модна зачіска приверне увагу протилежної статі.
21. Один із найуспішніших днів. А ось фарбування бажано не робити, особливо незнайомим людям.
22. Щоб уникнути депресії, не рекомендується робити сьогодні стрижку. Колір волосся не можна кардинально змінювати. Зачіска повинна бути простою і зручною.
23. Змінювати стрижку не можна. Варто вибрати темне забарвлення. Кучері краще розрівняти, це приверне сприятливу енергію.
24. У цей день не бажано робити нові стрижки. Однак фарбування в темні відтінки допоможе знайти спокій і досягти внутрішньої гармонії.
25. Стрижка допоможе змінити життя на краще і досягти поставлених цілей. Бажано фарбуватися у світлі тони, щоб покращити стосунки з близькими і друзями.
26. Сьогоднішня стрижка позитивно впливає на здоров’я і привабливість, а також на дихальну систему. Місяць спадаючий, в результаті волосся буде рости повільно.
27. Не рекомендується робити стрижку, бо може погіршитися самопочуття. Фарбування бажано робити натуральними барвниками. Зачіску варто вибрати просту.
28. Сприятливий день для нової, стильної стрижки – гарний настрій і позитив будуть забезпечені. А ось із фарбуванням краще почекати.
29. Стригтися не варто. Щоб залучити корисних людей, допоможе фарбування в природні відтінки. Бажано використовувати металеві прикраси для фіксації.
30. Зрізане сьогодні волосся повільно відростатиме. Не варто вибирати короткі стрижки. Сприятливо на здоров’ї позначиться фарбування волосся в природні кольори.
31. Не рекомендовано стригтися, це може позначитися на стосунках із близькими. Нове фарбування краще довірити знайомим людям. Чудовий день для завивки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x