У Кам’янці прикордонники провели презентацію

У Кам’янці прикордонники провели презентацію

10 жовтня 2018 року напередодні свята українських воїнів усіх часів – Дня захисника України, в місті Кам’янка Черкаської області проведена презентація Державної прикордонної служби України.

За участі офіцерів Головного центру підготовки особового складу Державної прикордонної служби України та ветеранів прикордонників Кам’янського району проведено агітаційну роботу серед учнів загальноосвітніх шкіл міста Кам’янка та Кам’янського району, а також мешканців міста щодо популяризації служби за контрактом в лавах Державної прикордонної служби України, рекламу вступної компанії до Національної Академії Державної прикордонної служби України ім.Б.Хмельницького. Продемонстровано відеофільми про Головний центр підготовки особового складу, Національну академію, озброєння, засоби охорони державного кордону та роздано агітаційні матеріали з популяризації військової служби за контрактом в Державній прикордонній службі України усім присутнім.

Державна прикордонна служба України – це багатовекторне відомство, яке має у своєму складі авіацію, морську охорону, прикордонний контроль, управління розвідки. Має свою контррозвідку, управління боротьби з транскордонною злочинністю, а також має департамент власної та внутрішньої безпеки, який веде боротьбу з корупцією як в середині відомства, так і на державному кордоні.
Сучасна Державна прикордонна служба – це не тільки солдат з собакою, як уявляє собі більшість нашого населення, це центральний орган виконавчої влади, який не входить до складу жодного міністерства. Це окремий орган, який координується Кабінетом Міністрів України через Міністра внутрішніх справ України.

Ірина Скорик

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x