Черкаські спортсмени беруть активну участь у змаганнях з велоспорту

Черкаські спортсмени беруть активну участь у змаганнях з велоспорту

На початку жовтня вихованці спортивної школи змагалися за нагороди у чемпіонаті України та кубку з велосипедного спорту
1–5 жовтня 2018 року в м.Львів проходив чемпіонат України з велосипедного спорту на треку (олімпійські та неолімпійськи номери програми). Черкаську область на цих змаганнях представляли спортсмени КДЮСШ № 2 Черкаської міської ради: Новаковський Віталій, Царан Ростислав, Підкуйко Андрій, Кобильник Денис, Охмак Данило, які тренуються у тренерів-викладачів Степаненко В.В. та Єрмакова О.Д.

В кваліфікаційних заїздах (скретч 40 кіл) Новаковський Віталій та Царан Ростислав заїхали третіми. А у фінальних заїздах Новаковський Віталій був шостий у командній гонці переслідування(4 км) та одинадцятий у груповій гонці (120 кіл), а Царан Ростислав був четвертим в груповій гонці (120 кіл) та одинадцятий у скретчі(60 кіл)

5 – 7жовтня 2018 року в м.Знам’янка відбувся І етап Кубку України з велосипедного спорту в індивідуальній груповій гонці. Велосепедисти КДЮСШ № 2 Черкаської міської ради розпочали боротьбу за кубок, яка буде проходити в 6 етапів.

На першому етапі вихованці школи показали наступні результати: Царан Ростислав – 6 місце, Новаковський Віталій – 8 місце, Кобильник Денис – 9 місце, Підкуйко Андрій – 10 місце та Охмак Данило – 12 місце.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x