Що додати у ванну, щоб розслабитися після робочого дня?

Що додати у ванну, щоб розслабитися після робочого дня?

Пам’ятайте, що температура води у ванні не повинна перевищувати 37–38 градусів, інакше дуже гаряча вода може втомити вас. Медики рекомендують приймати ванну до вживання їжі або через дві години після того, як ви поїли. Водну процедуру не слід сильно затягувати, навіть якщо ви при цьому добре себе почуваєте. У воді слід перебувати не більше 20–25 хвилин, тому що може виникнути зайве навантаження на серце. Які ж засоби корисно додавати у ванну – читайте далі в матеріалі.

Морська сіль. Має омолоджувальний ефект, допомагає позбутися целюліту, знижує пітливість, підвищує еластичність шкіри і зміцнює нігті. Щоб приготувати таку ванну, піднесіть мішечок із сіллю під струмінь гарячої води. Намагайтеся приймати сольові ванни не частіше 2 разів на тиждень.

Сода. Содові ванни – чудовий спосіб схуднути і відновити сили після важкого робочого дня. Для того, щоб шкіра стала м’якою і гладенькою, додайте 200 г харчової соди в гарячу ванну і полежте в ній протягом 20 хвилин.

Молоко. У ньому є багато вітамінів, які підвищують еластичність шкіри і мають омолоджувальний ефект. Щоб приготуватитаку ванну, в гарячу воду додайте 1 літр теплого молока.

Лаванда. Можете опустити у ванну чайний пакетик, наповнений сухими квітками лаванди, або додати кілька крапель лавандової олії. Така ароматна ванна допоможе позбутися головного болю й запалень на шкірі.

Ефірні олії. Відновити сили після важкого робочого дня допоможе ванна з ефірною олією лимона або мандарина. Додайте 7–9 крапель олії в гарячу воду і посидьте у ній протягом 15–20 хвилин. Для повної релаксації після ванни загорніться у ковдру.

Мед. Добре зволожує і пом’якшує шкіру. Крім цього, мед чудово доглядає за стопами, загоює тріщини на п’ятах і робить їх м’якими. Щоб зробити корисну медову ванну, розбавте дві ложки меду в склянці з теплою водою і додайте солодкий розчин у ванну. Щоб шкіра не була липкою, прийміть теплий душ.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x