У Черкасах судитимуть трьох сутенерок

У Черкасах судитимуть трьох сутенерок

У Черкасах судитимуть 3 місцевих жительок, які займалися сутенерством. Повідомляють в прес-службі прокуратури Черкаської області.
За наслідками досудового розслідування прокуратурою Черкаської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 3 членів організованої групи за ознаками кримінального правопорушення, передбаченогоч. 3 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Установлено, що члени злочинного угруповання, до складу якого входило 3 жительки м. Черкаси, в період часу з лютого 2018 року до серпня 2018 року, працюючи адміністраторами банно-оздоровчого комплексу м. Черкаси, організували за грошову винагороду надання чоловікам сексуальних послуг особами жіночої статі в приміщенні вказаного комплексу.

Діяльність організованої групи припинено працівниками прокуратури області спільно з Головним управлінням Національної поліції в Черкаській області.

Довідково: за вчинене обвинуваченим загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна або без такої.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x