У Каневі відбувся всеукраїнський турнір з волейболу серед дівчат

У Каневі відбувся всеукраїнський турнір з волейболу серед дівчат

У Каневі у спортзалі ЗОШ №4 проведено Всеукраїнський турнір з волейболу серед дівчат середнього віку. У змаганнях, присвячених Дню Захисника України, брали участь команди: Канівська районна ДЮСШ «Колос», ДВК «Вікторія», ДЮСШ «Юність» з м. Біла Церква та команди з міст Лохвиця, Буча, Чернігів. Ігри були дуже напруженими та цікавими, дівчата показали свої уміння та волю до перемоги. Про це інформує сайт «Черкаський спорт».

На жаль, у фіналі з рахунком 1:2 команда ДВК «Вікторія» поступилася команді з м. Біла Церква та стала срібним призером. На 3 місці – команда з м. Буча, 4 місце – команда Канівської районної ДЮСШ «Колос», 5 місце – команда з м. Чернігів, 6 місце – команда з м. Лохвиця.

Багато очок принесли команді канівчанки Лихошерста Юлія і Губенко Влада (ЗОШ № 1), Сасько Ліза (ЗОШ № 4). Результативно зіграли волейболістки команди Канівської районної ДЮСШ «Колос» Ломако Влада (с. Бобриця) та Кульшай Євгенія (ЗОШ № 4). Переможці та призери від відділу сім’ї, молоді та спорту Канівського міськвиконкому нагороджені медалями.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x