Стартував культурний проект «Літературно-видавничий ландшафт Черкащини»

Стартував культурний проект «Літературно-видавничий ландшафт Черкащини»

Дорогі друзі, партнери та симпатики ЧОГМО «Книжковий маестро», ми раді повідомити вам, що з 2-го жовтня стартував наш культурний проект «Літературно-видавничий ландшафт Черкащини: вчимося, досліджуємо, змінюємо», підтриманий Українським культурним фондом. У рамках цього проекту заплановано серію заходів – протягом двох місяців відбуватимуться стратегічна сесія-дискусія, опитування, тренінги, воркшопи.

На черзі чотири події:
18.10: Стратегічна сесія-дискусія «Черкаси: культурне місто чи провінція?», готель \”Дніпро\”
19.10: Тренінг «Стратегічне планування та фандрейзинг для громадських організацій культурного спрямування», бізнес-центр \”Україна\”
25.10: Тренінг «Нетворкінг для ГО культурного спрямування. Юридичні аспекти діяльності ГО в Україні»
30.10: Тренінг «Культурна подія від планування до втілення. Співпраця зі ЗМІ»
8.11: Воркшоп по залученню, організації роботи та мотивації волонтерів.

Ми відверто обговоримо переваги та недоліки існуючих культурних ініціатив регіону, поділимось досвідом та розкажемо про інструменти нетворкінгу та залучення ресурсів, аби культурний розвиток Черкас став динамічним та сталим, а не спорадичним.
Головною метою нашого проекту є підготувати регіон до «культурного вибуху» та налагодити усі механізми взаємодії для плідної роботи на всіх рівнях: від громадських активістів, ЗМІ, до представників бізнесу та влади.

Спікери: Юка Красюк –культурний діяч,експерт «Книжки року», сертифікований міжнароднийтренер, літературний агент та редактор і Світлана Лисенко

На цьому тренінгу команда учасників дізнається як аналізувати слабкі та сильні сторони своєї організації, як розробити її стратегію розвитку, як скласти реалістичний бюджет, як залучати ресурси для втілення ідей. Ми будемо вчитися правильно розставляти пріоритети, розуміти особливості роботи з різними партнерами та донорами, ознайомимося з методиками пошуку джерел фінансування.
На наступних тренінгах мова піде про проектний підхід в культурній сфері, планування та втілення культурних імпрез, розвиток аудиторій та налагодження комунікації зі ЗМІ, партнерами та органами державної влади та місцевого самоврядування, залучення волонтерів. Також ми обговоримо переваги до спільної праці над проектами інших культурних ініціатив не тільки в межах області, а й по всій Україні.

Зареєструватись на цей та наступні тренінги можна за посиланнями:

Тренінг №1
https://goo.gl/forms/jQu8J9XnL08gnQK22

Тренінг № 2
https://goo.gl/forms/pefSaKXbH4Nx6heB2

Тренінг № 3
https://goo.gl/forms/s2gIl1DswTb6yC9f2

Воркшоп
https://goo.gl/forms/xl8yckaa4WAkKzIj1

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x