Золотоніський міський Центр сімейної медицини поповнився двома педіатрами

Золотоніський міський Центр сімейної медицини поповнився двома педіатрами

У першій амбулаторії відтепер в дві зміни працюють два сімейних лікарі – Оксана та Віра Полякови, з 15.30 веде прийом керівник Центру – терапевт Віра Антонова. Про це повідомляє сайт Золотоноша.

– Щоб забезпечити безперебійний прийом дітей протягом дня, ми вирішили «поставити» по два педіатри на кожну амбулаторію, – розповіла керівник Міського Центру сімейної медицини Віра Антонова. – У первинку перейшли два нові педіатри – Неля Загребельна та Олена Мазур. Оскільки Ольга Суворова живе навпроти амбулаторії №2, то за своїм бажанням вона перейшла другим педіатром саме сюди і працюватиме на пару з Оленою Луганською. В амбулаторії №1 діток лікуватимуть Олена Мазур та Ірина Підкуйко, а в №3 – Неля Загребельна і Надія Курило. Щоб перекрити повністю графік прийому громадян в амбулаторії №1, туди перемістили сімейного лікаря Віру Полякову, – коментує директор Центру.

Також Віра Антонова додала, що з 1 жовтня цього року міські сімейні амбулаторії працюють за новим графіком роботи. Усі лікувальні установи працюють за шестиденним робочим тижнем. А в неділю і в святкові дні чергові педіатр і сімейний лікар ведуть прийом в амбулаторії №3 з 8-ої до 15-ої години.

Також керівниця нагадала, що декларації можна заключити незалежно від територіального розташування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x