Черкаси приєдналися до альянсу міст Шовкового шляху

Черкаси приєдналися до альянсу міст Шовкового шляху

У місті Чжанцзяцзе (Китай) відбувся бізнес-саміт «Шовковий шлях 2018». Його учасниками стали урядовці, посли, міські голови, очільники бізнес-корпорацій, експерти та аналітики міжнародної економіки з майже ста країн світу. Повідомляють в прес-службі Черкаської міської ради.

Черкаси на цій міжнародній події представив заступник міського голови Юрій Ботнар. Під час заходу він презентував інвестиційний, туристичний та інфраструктурний потенціал нашого регіону. Зокрема, розповів про індустріальний парк у Золотоноші, аеропорт в обласному центрі та низку пропозицій заводу «Богдан».

У рамках саміту Юрій Ботнар від імені міської влади підписав Угоду про вступ Черкас до Альянсу міст Шовкового Шляху.

– Відтепер Черкаси зможуть брати участь у всіх заходах торгової палати Шовкового Шляху, а це, я переконаний, дасть нові можливості для черкаського бізнесу і потужний ефект для економіки краю, – прокоментував він на своїй сторінці в мережі «Фейсбук». – Однією з основних місій Міжнародної торгової палати Шовкового Шляху є підтримка культури та розвиток туризму. Сподіваємось на глибоку та плідну співпрацю в цих сферах. Зокрема в контексті перетворення Черкас на спортивну столицю України. Організатори відмічали неймовірну красу України та чіткі перспективи інвестування у туристичну галузь зокрема.

До слова, саміт у Чжанцзяцзе є третьою щорічною зустріччю Міжнародної торгової палати Шовкового шляху.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x