Незвичайні способи застосування металевої мочалки

Незвичайні способи застосування металевої мочалки

* Наступного разу, коли будете мити собаку, покладіть у місце зливу металеву мочалку (можна вже стареньку, яку ви використовували раніше на кухні), вона буде збирати вовну тварини, і стік у ванні або в душовій не засмітиться.

* У деяких випадках металева губка навіть зручніша, ніж будівельна шкірка, тому що більше підходить для таких важкодоступних місць, як-от фігурні вироби (наприклад, заокруглені ніжки стола). Її можна використовувати перед фарбуванням будь-якого предмета, щоб зняти шар старої фарби або зрівняти відштукатурену поверхню.

* У будинку з’явилися миші? Перевірте чи немає щілин і отворів, через які вони проникають. Якщо є, наприклад, у тих місцях, де проходить кабель або навколо дверних коробок, закладіть їх за допомогою металевої губки. Миші не зможуть прорватися через такий захист, тому що не в змозі розгризти металевий дріт. Щоб краще захистити будинок від непроханих гостей, обробіть металеву мочалку будівельною піною.

* З маленькою губкою набагато зручніше працювати, ніж із громіздкою автомобільною щіткою, а разом з автошампунем вона легко впорається і з брудом, і з мазутом, і з іржею.

* Щоб нагострити ножиці, потрібно просто порізати металеву губку кілька разів.

* Щоб швидко «зостарити» дерев’яну поверхню й надати їй більш шляхетного відтінку, використовують металеву губку з дрібним ворсом. Її рвуть на невеликі частини, кладуть у банку, наливають оцет (звичайний або яблучний) і закривають кришкою (приблизний розрахунок: ціла губка на 2–3 склянки чистого оцту). Через добу губка розчиниться в оцті, і вийде «залізний» оцтовий розчин. Такою сумішшю покривають дерево звичайним малярським пензликом і чекають, коли оцет всотається й вивітриться.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x