Черкащанин здобув «бронзу» на Іграх Нескорених

Черкащанин здобув «бронзу» на Іграх Нескорених

Денис Фіщук (на знімку другий зліва) з Черкаської області виборов «бронзову» медаль у велогонці. Повідомляє Черкаський спорт.

Перше місце посів представник Великої Британії, друге – австралієць. Наш Денис Фіщук у перший же день у складі збірної України на Іграх Нескорених отримав «бронзу».
Це перша медаль в скарбничці української збірної на цьогорічних змаганнях та перша за два роки медаль у велоспорті, повідомляє прес-служба Міноборони України.
– Траса швидкісна, як для аматорів, то був доволі крутий поворот і фініш вгору, — розповідає вже по завершенню Денис. — Найбільша досягнута швидкість 60км/год. Загалом, задоволений виступом, зробив все що міг!
Перед поїздкою на змагання Денису Фіщуку передали професійний велосипед вартістю 161 тис. грн. Цей велосипед спеціально сконструйований для індивідуальних перегонів на час. Саме на такому велосипеді було виграно минулорічний Чемпіонат світу.
Від україни участь у Іграх Нескорених бере 15 учасників.
Відзначимо, у Іграх Нескорених-2018 беруть участь такі країни: Афганістан, Австралія, Канада, Данія, Естонія, Франція, Грузія, Німеччина, Ірак, Італія, Йорданія, Нідерланди, Нова Зеландія, Польща, Румунія, Україна, Великобританія, США.
Змагаються спортсмени у наступних дисциплінах: стрільба з лука, атлетика, веслування на тренажерах, екстремальне керування від Jaguar Land Rover, пауерліфтинг, велоспорт на шосе, регата, вітрильний спорт, волейбол сидячи, плавання, баскетбол у візках, регбі у візках.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x