На Канівщині з’явилась нова пожежна команда

На Канівщині з’явилась нова пожежна команда

23 жовтня в селі Мартинівка, яке входить до складу Степанецької об’єднаної територіальної громади, урочисто було відкрито місцеву пожежну команду. Це вже 4-тий підрозділ місцевої пожежної охорони, створений в районі, і загалом 79, у Черкаській області. Про це інформує прес-служба ДСНС України в Черкаській області.

Треба зазначити що місце розташування підрозділу обране не випадково, адже відстань у 20 кілометрів від села до районного центру де базується підрозділ державної пожежної охорони, залишає багато питань щодо оперативності та ефективних дій рятувальників у випадку виникнення надзвичайних подій у цій місцевості.

У разі пожежі, місцева пожежна команда зможе швидше відреагувати а відтак, врешті своїми більш оперативними діями мінімізувати можливі втрати.

Як зазначив начальник Управління ДСНС України у Черкаській області, – Віктор Гвоздь: – “Створення місцевої пожежної команди у цьому населеному пункті є важливим кроком для забезпечення безпеки мешканців цього та найближчих населених пунктів, зменшення матеріальних збитків у випадку виникнення пожеж. У нас є стратегічний план, як забезпечити надійний захист місцевим мешканцям, і відкриття чергової місцевої команди, це ще один важливий крок на шляху до його реалізації, ” – підкреслив Віктор Михайлович.

Для якісно виконання своїх обов’язків, працівникам Мартинівської МПК було вручено комплекти захисного бойового одягу та пожежно-технічне обладнання і спорядження, яке було придбано завдяки спонсорській підтримці власників кількох підприємств що розташовані на території територіальної громади.

Вітаючи вогнеборців з початком нелегкої та вкрай важливої для громади роботи, начальник Управління техногенної безпеки Департаменту запобігання надзвичайним ситуаціям ДСНС України, – Тарас Поліщук, побажав їм впевненості при виконанні службових обов‘язків, та задоволення від справи якої відтепер вони будуть займатися.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x