Відзнаку Президента отримав директор Золотоніського лісгоспу

Відзнаку Президента отримав директор Золотоніського лісгоспу

З перших днів військового конфлікту на Сході країни, колектив державного підприємства «Золотоніське лісове господарство» на чолі з директором активно підтримують військовослужбовців, відгукуючись на звернення українських захисників й волонтерів, та надаючи їм необхідну гуманітарну допомогу. Натомість отримують щирі слова вдячності за патріотизм і вагомий внесок у підтримку Збройних сил України. Інформують у Черкаському обласному управліні лісового та мисливського господарства.

Днями голова Золотоніської районної державної адміністрації Олександр Лісовий вручив директору Золотоніського лісгоспу Миколі Басу відзнаку Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції».

«Це важлива відзнака для всього колективу, визнання небайдужості всіх працівників, які весь цей час не лишаються осторонь, а згуртовуються задля спільної мети – допомоги тим, хто захищає нашу країну», – зазначив директор Золотоніського лісгоспу Микола Бас.

Золотоніські лісівники й надалі планують надавати посильну допомогу нашим військовим, які беруть участь в операції Об’єднаних сил.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x