В ЧНУ навчали директорів шкіл

В ЧНУ навчали директорів шкіл

На базі Черкаської спеціалізованої школи №18 імені В’ячеслава Чорновола пройшов семінар-практикум для заступників директорів з навчально-виховної роботи. Під час заходу педагоги обговорили науковий підхід до оцінювання діяльності заступника директора з навчально-виховної роботи. Про це інформує прес-служба ЧНУ.

Однією зі спікерів семінару-практикуму стала доцент кафедри українського мовознавства та прикладної лінгвістики Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Галина Ярмоленко. Науковець провела практичний тренінг щодо мовленнєвої компетенції заступників директорів шкіл. Під час практичної частини Галина Анатоліївна зосередила увагу вчителів на найпоширеніших помилках учнів та запропонувала методи для їх запобігання.

На думку викладача, подібні заходи є важливою складовою діяльності педагога, оскільки орієнтовані на обмін досвідом та ознайомлення з новими методиками навчання.

Окрім цього, семінар-практикум сприяв підвищенню управлінської компетенції та усвідомленню учасниками семінару себе й власної професійної діяльності як шляху до особистісного й професійного зростання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x