Астрологічний прогноз на листопад 2018

Астрологічний прогноз на листопад 2018

Овен (20 березня – 19 квітня)
Вам хочеться знайти «свою» людину: надійну і кохану, а на шляху зустрічаються абсолютно чужі по духу люди. Почекайте ще трішечки, адже саме в цьому місяці зорі обіцяють подарувати вам шанс нарешті зустрітися. У спілкуванні з оточенням ставте на перший план не зовнішність, а внутрішні риси, і вам вдасться знайти нових друзів або ділових партнерів. Ваша старанність нарешті принесе плоди: найближчим часом її помітять і ви отримаєте за неї нагороду.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 1, 8 і 19 листопада. Дні, в які Овнам слід проявити обережність: 3, 11 та 22 листопада.

Телець (20 квітня – 20 травня)
Початок місяця відзначиться кількома досить непростими ситуаціями. Це викличе деяке занепокоєння, але дасть можливість відчути підтримку і допомогу друзів. Разом з тим, тепер ви точно знатимете, хто із друзів – справжній. З рідними старайтеся бути добрішими і терплячішими, і ваші стосунки стануть ще міцнішими. Самотнім представникам знаку зорі не обіцяють нових зустрічей із претендентами на роль другої половинки, але під кінець місяця абсолютно неочікувано може активізуватися давно забуте кохання.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 1, 10 і 27 листопада. Дні, в які Тельцям слід бути обережним: 3, 8 та 14 листопада.

Близнюки (21 травня – 20 червня)
Близнюки в листопаді будуть мріяти і чекати чудес. Але знайте: якщо ви так і не встанете з дивана, то навіть не сподівайтеся отримати те, що ви собі нафантазували. Щоби щось мати, треба добре працювати. Тільки так з’явиться можливість стати успішною і заможною людиною. У питанні любовних стосунків зорі радять Близнюкам брати ініціативу у свої руки і першими зав’язувати знайомства. Цьому сприятиме і фінансова можливість. Кошти, які раптово з’являться з неочікуваного джерела, краще витратити на зовнішній вигляд або покращення здоров’я.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 4, 18 і 30 листопада. Дні, в які Близнюкам слід проявити обережність: 2, 11 і 15 листопада.

Рак (21 червня – 22 липня)
У листопаді Раку доведеться пережити всього потроху – і втрати, і успіх, і малоприємні сюрпризи. Такі випробування зроблять вас сильнішими, тому не поспішайте сумувати. Головне, щоб ви впевнено йшли до своєї мети. Тоді доля щедро винагородить вас і успіхами в роботі, і взаємним коханням. Намагайтеся більше спілкуватися з тими, хто бажає вам добра, а не провокує на сварку. У роботі Раку в листопаді слід частіше звертати увагу на колишній досвід, щоб не наробити нових помилок. Мисліть позитивно, тоді всі мрії здійсняться, як за помахом чарівної палички. Варто бути не лише розважливішими у вчинках, а й чітко аналізувати все те, що відбувається навколо.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 9, 18 і 29 листопада. Дні, в які Ракам слід проявити обережність: 7, 14 і 23 листопада.

Лев (23 липня – 22 серпня)
Якщо у вас виникає відчуття, що життя навколо немов завмерло, не поспішайте сумувати. Просто починайте щось робити самі. Адже, щоб урізноманітнити все те, що діється навколо, потрібно самому докласти зусиль. Особливо, якщо хочете кардинально змінити особисте життя і знайти, нарешті, єдиного і неповторного супутника життя. У професійному житті у листопаді Лев зможе проявити себе і показати, на що здатний. Особливо приємно, що ці зусилля будуть досить щедро оплачені. І не лише фінансово.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 2, 16 і 30 листопада. Дні, в які Левам слід проявити обережність: 4, 9 і 23 листопада.

Діва (23 серпня – 22 вересня)
Гороскоп на листопад 2018 року Діві пророкує насичений, але приємний період. Особливо, якщо ваші емоції будуть знаходити вихід у справах, що вам подобаються. Головне ставити перед собою реальні цілі – і ви зможете побачити шляхи їхнього досягнення. Відчуття самотності, яке у вас інколи виникає, варто долати за допомогою спілкування з друзями. Не бійтесь їм обриднути, адже ви справді їм цікаві. У листопаді ваш мозок працюватиме на піку своєї активності, тому варто завантажити його вивченням чогось нового, що матиме практичну користь.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 2, 12 і 24 листопада. Дні, в які Дівам слід проявити обережність: 3, 11 і 28 листопада.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)
Гороскоп на листопад Терезам радить переглянути свої погляди на життя. Якщо ви маєте бажання розвивати й надалі свої стосунки з другою половинкою, то вам потрібно терміново знайти час для любовних побачень. У листопаді зорі приготували вам чимало цікавих завдань і енергії для їх виконання. У домашній обстановці поводьтеся стриманіше, щоб родичі вам по-справжньому повірили. Старанність і активність у роботі принесуть очікуваний результат: фінансову винагороду і повагу колег.
Особливо сприятливі дні для будь-яких справ і починань: 9, 16 і 29 листопада. Дні, в які Терезам слід проявити обережність: 4, 12 і 18 листопада.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)
Скорпіонам у листопаді дуже кортітиме змінити життя. І в чомусь вони матимуть рацію. Принаймні зорі підтримають це починання, надаючи можливість отримати бажані зміни. Щоб вони були на краще, доведеться добре попрацювати, і не лише над виконуваною роботою. Постарайтеся ставитися до людей терплячіше, і ви побачите, що й вони готові любити вас. В особистому житті на вас чекає багато несподіваних зустрічей, серед яких є висока вірогідність зустріти особливу людину, яка зможе стати якщо й не коханням, то дуже близьким другом.
Особливо сприятливі дні: 9, 13 і 28 листопада. Дні, в які Скорпіонам слід проявити обережність: 4, 12 і 23 листопада.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)
Незворушний і непохитний по натурі Стрілець в листопаді захоче стати абсолютно іншим – ніжним, вразливим і пухнастим, як кошеня. Робити це, звісно, можна і навіть варто, але лише з тими людьми, яким ви повністю довіряєте. Якщо відчуваєте потужний наплив енергії, спрямуйте її не на оточення, а на здобуття нового досвіду чи матеріальних ресурсів. У листопаді ви можете отримати не тільки бажану посаду, а й значну премію. Звісно, якщо не будете сперечатися з людьми, з якими сваритися не варто.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 3, 18 і 24 листопада. Дні, в які Стрільцям слід проявити обережність: 5, 12 і 22 листопада.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)
Козеріг в листопаді буде настільки захоплений своєю роботою, що виникне реальна загроза залишити поза увагою найголовніше. Не робіть цього! Знайдіть час для близьких, навіть якщо для цього доведеться пожертвувати можливістю отримати додатковий заробіток чи здобути авторитет серед друзів. Зорі пророкують Козерогу в листопаді досягнення цілей, які допоможуть створити сприятливий ґрунт для подальшого розвитку. Головне, що у вас з’явиться мотив, а всього іншого ви здатні домогтися самостійно.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 1, 13 і 24 листопада. Дні, в які Козерогам слід проявити обережність: 4, 12 і 23 листопада.

Водолій (21 січня – 18 лютого)
Цей місяць принесе Водоліям загальне захоплення і пошану, які для них особливо цінні. Вас навіть інколи дивуватиме той факт, що люди люблять вас просто через те, що ви є. На жаль, все це не принесе жодних матеріальних цінностей, тому, щоб здобути їх, доведеться більше зосередитися на роботі. На щастя, це ніяк не вплине на ваш настрій і кількість енергії, яка просто розлітатиметься. У полоні почуттів не забувайте контролювати емоції розумом, щоб остаточно не заплутатися у власних бажаннях. Під кінець місяця можлива доленосна зустріч, яка матиме надзвичайно важливе значення, якщо не для вас, то для того, з ким зустрінетеся.
Особливо сприятливі дні гороскопу: 2, 18 і 29 листопада. Дні, в які Водоліям слід проявити обережність: 4, 14 та 23 листопада.

Риби (19 лютого – 19 березня)
У листопаді можуть виникнути деякі сюрпризи долі, до яких складно буде відразу адаптуватися. Але не поспішайте розчаровуватися. Ви навіть самі не зрозумієте, як швидко і просто зможете з усім справитися. Втім, не варто відкидати і допомогу друзів, якщо вони справді прагнуть взяти посильну участь у ваших проблемах, а не просто поговорити про це. У сфері особистих стосунків на Риб чекає спокій і тиша. Якщо й сходите на одне чи два побачення, то лише для приємного відпочинку. Продовження все це навряд чи матиме.
Особливо сприятливі дні гороскопу для будь-яких справ і починань: 5, 15 і 22 листопада. Дні, в які Рибам слід проявити обережність: 6, 14 і 23 листопада.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x