Черкаські спортсменки успішно завершили сезон на змаганнях ІІІ Кубку світу з веслування (фото)

Черкаські спортсменки успішно завершили сезон на змаганнях ІІІ Кубку світу з веслування (фото)

ІІІ Кубок світу з веслування на човнах «Дракон» проходив у китайському місті Чунцин з 15 по 23 жовтня 2018 року. У цьому старті за першість змагалися 12 найсильніших країн світу, до числа яких увійшла Україна. Національна збірна команда України була представлена 26 спортсменами, 2 представниками команди. У складі збірної честь України та Черкаської області захищали Катерина Коваленко та Ольга Ковальова, які у результаті посіли шосте місце на дистанції 500 метрів. Про це інформує сайт «Чемпіон»

Змагання Кубка світу проходять раз на два роки та збирають на водних доріжках кращих спортсменів планети у боротьбі за міжнародне «золото».

– Ці змагання були надзвичайно складними, емоційними та абсолютно не схожими на жоден європейський старт. Міжнародною федерацією з веслування на човнах «Дракон» програма Кубка світу була розроблена таки чином, що кожен екіпаж (чоловіків та жінок) напряму залежав один від одного, а результат був спільним. Звісно ж, у нас командний вид спорту і у човні ми залежимо один від одного, але ці змагання дали змогу усвідомити наскільки важливо бути командою, навіть коли долаєте дистанцію у різних човнах. Я вдячна усій збірній команді, ми отримали вагомий світовий досвід! Тож, рухаємося далі! – говорить учасниця Кубку світу Катерина Коваленко.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x