Студенти ЧНУ розписали стіни відділення для дітей з інвалідністю

Студенти ЧНУ розписали стіни відділення для дітей з інвалідністю

На стінах місцевого відділення соціальної реабілітації дітей з інвалідністю ожили зграї птахів. Оздоблення виконали третьокурсники навчально-наукового інституту педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Метою акції є підтримка дітей, які відвідують центр реабілітації. Про це інформує прес-служба ЧНУ.

За ідею розписів студенти кафедри образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва взяли пташиний вирій. Серед птахів студенти також намалювали і фігури діток. Зображення мають декоративне стилізоване вирішення, аби дітям було легше та цікавіше розглядати зображення.

Над розписами працювали студенти Альона Антоненко, Оксана Бринзей, Анжеліка Коваленко, Олена Макаренко, Анастасія Небилиця, Анна Сущева, Таміла Трощенко, Роман Битяк, Анна Білик, Алла Герасименко, Борис Довгенко та Давид Суддя.

Для них така робота є цінним досвідом, адже під час неї майбутні художники навчалися створювати сприятливі умови для навчання та виховання учнів. Після завершення творчої роботи студенти познайомились із маленькими вихованцями реабілітаційного центру, які вийшли подивитись на оновлені стіни закладу. Захоплені погляди та дитячі усмішки стали найкращою подякою для студентів Черкаського національного.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x