П’ятеро драбівчан незаконно володіли зброєю (ФОТО)

П’ятеро драбівчан незаконно володіли зброєю (ФОТО)

За період проведення місячника добровільної здачі зброї, вибухівки, боєприпасів та спецзасобів, п’ятеро мешканців Драбівського району добровільно здали 8 одиниць зброї, серед яких затвор до рушниці, рамка зі стволом, ствол до рушниці з дульною коробкою, дві мисливські рушниці та три штик-ножі. Інформують в секторі комунікації поліції Черкаської області.

Поліція нагадує, що за незаконне поводження зі зброєю громадяни несуть кримінальну відповідальність за статтею 263 Кримінального кодексу України, від якої будуть звільненні лише в разі добровільної здачі зброї органам влади.

Більше того, якщо громадянин у вказаний термін добровільно здав до Національної поліції України мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому після оформлення відповідних документів, він за бажанням зможе зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах. Цим правом і скористався 49-річний мешканець Драбівського району виявивши бажання перереєструвати на себе мисливську рушницю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x