У ЧНУ розпочала роботу хіміко-біологічна школа

У ЧНУ розпочала роботу хіміко-біологічна школа

Хіміко-біологічна школа при навчально-науковому інституті природничих наук Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького розпочала роботу. Про це інформує прес-служба ЧНУ.

У новому навчальному році школу вихідного дня вперше відвідало більш ніж 40 школярів міста та області. Під час навчання викладачі проводять цікаві заняття для майбутніх абітурієнтів, а також знайомлять юних природознавців із лабораторіями навчально-наукового інституту.

На заняттях із хімії науковці Віра Бойко та Олег Погребняк розповіли учням про теорію розчинів та продемонстрували досліди. Під час навчання з зології Максим Гаврилюк та Олександр Ілюха вчили старшокласників працювати з мікроскопом та відкривали для них тваринний мікросвіт.

Нагадуємо, що заняття хіміко-біологічної школи відбуваються щосуботи з 11:00 до 13:00 в навчальному корпусі № 1 в аудиторії 626. Кожного разу заняття проводяться з інших тем, що охоплюють загальну біологію, біохімію, зоологію, ботаніку, фізіологію людини і тварин, екологію, а також неорганічну, аналітичну, фізичну та органічну хімію.

До участі запрошуються учні старших класів. Заняття є безкоштовними.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x