Сьогодні в Черкасах стартує голосування за проекти громадського бюджету

Сьогодні в Черкасах стартує голосування за проекти громадського бюджету

Із 1 до 14 листопада в Черкасах відбуватиметься голосування за проекти громадського бюджету. Цього року жителі обиратимуть серед 87 запропонованих ініціатив. Свої голоси, як і раніше, зможуть віддати одночасно за чотири ідеї містян. Підтримати їх можна як у режимі он-лайн, так і офлайн – у спеціальних пунктах.

Електронне голосування відбуватиметься за посиланням – https://vote.imisto.com.ua/votings/8/projects?fbclid=IwAR0szVqvzyWEP4IGj6StPb71TcP3hWgXDm4iZyfFGl1GxUXOTzXKYmJgIw0. Тут же можна ознайомитися з усіма конкурсантами (зокрема, із суттю ініціативи, її автором та необхідним для втілення бюджетом).

Паперове голосування триватиме в семи місцях – будівлі Черкаської міської ради та в бібліотеках.

1) вул. Б. Вишневецького, 36, 1 поверх, 100 кімната;
2) Центральна бібліотека імені Лесі Українки (вул. Хрещатик, 200);
3) бібліотека-філія №2 для дорослих (вул. Чорновола, 142/а);
4) бібліотека-філія №7 для дорослих 9 (вул. Пацаєва, 20);
5) Центральна міська бібліотека для дітей (вул. Шевченка, 390);
6) бібліотека-філія №2 для дітей (вул. Сумгаїтська, 24/1);
7) бібліотека-філія №8 для дорослих (вул. 30-річчя Перемоги, 22).

Зауважимо, що на час голосування Черкаська міська рада буде відкрита для відвідувачів навіть у вихідні із 8.00 до 19.00. Натомість бібліотеки працюватимуть за своїм звичним графіком. При цьому в дитячих бібліотеках вихідний у суботу, у бібліотеках для дорослих – у понеділок.

Як зауважує начальник відділу підтримки громадянського суспільства Олексій Дубовий, цього року, зважаючи на численні нарікання, в переліку відсутні проекти, пов’язані з дитячими садочками. Натомість всі директори шкіл, які подалися на громадських бюджет, письмово запевнили: у разі перемоги та реалізації їхнього проекту – об’єкти будуть загальнодоступними.

Водночас, цього року для зручності розробили мобільний додаток «Народна рада». Завантажити його можна через App store чи Google play. Водночас, qr-код із посиланням на цей додаток розміщений на всіх плакатах про старт голосування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x