17 тисяч земельних ділянок в електронному форматі зареєстрували на Черкащині

17 тисяч земельних ділянок в електронному форматі зареєстрували на Черкащині

У Черкаській області інженери-землевпорядники завдяки електронному сервісу, запровадженому в грудні 2017 року, зареєстрували в Державному земельному кадастрі (ДЗК) 16684 ділянки. Повідомляють в прес-службі ЧОДА.

Найбільше на цей час зареєстровано ділянок у м. Черкасах (1027), Черкаському (2235), Уманському (1436) і Корсунь-Шевченківському (1240) районах.

Сертифіковані фахівці здійснюють реєстрацію земельних ділянок у Державному земельному кадастрі в онлайн-режимі за допомогою сервісу e.land.gov.ua за декілька хвилин. Це значно економить час і зменшує зусилля громадян, робить процес прозорим, усуває суб’єктивні фактори під час реєстрації.

Варто зазначити, що реєстрація земельних ділянок у ДЗК – одна з найбільш важливих і водночас складних адміністративних послуг Держгеокадастру.

Довідково:

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), які утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Громадяни можуть ознайомитися з адресами ЦНАПів на офіційному сайті Держгеокадастру.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x