У Черкасах відзначили переможців «Ігор Нескорених»

У Черкасах відзначили переможців «Ігор Нескорених»

У четвер, 1 листопада 2018 року, у приміщенні актової зали обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву Черкаської обласної ради відбулася нарада за участі керівників обласних федерацій з видів спорту та інших зацікавлених осіб.

Під час заходу відзначено переможців та призерів ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор та «бронзового» призера міжнародних спортивних змагань «Ігри Нескорених».

Іван Тищенко (переможець ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор з академічного веслування), Назар Чепурний (переможець та срібний призер ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор), Анастасія Деркач (учасниця ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор), Денис Фіщук («бронзовий» призер міжнародних спортивних змагань «Ігри Нескорених») отримали почесні звання «Гордість Черкащини» за вагомий особистий внесок у піднесення іміджу Черкаської області на змаганнях міжнародного рівня та подарунки від меценатів.
За вагомий особистий внесок Подяками обласної державної адміністрації відзначено директора КДЮСШ «Вікторія» Черкаської міської ради Вікторію Краснову та тренера-викладача КДЮСШ №2 Черкаської міської ради Наталю Чепурну.

Подарунки та відзнаки вручали голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко, його заступник Костянтин Омаргалієв, перший заступник голови Черкаської обласної ради Валентин Тарасенко, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації Максим Зеленський та меценати.

По завершенню урочистої частини заходу, з керівниками профільних відділів РДА, МВК, очільниками обласних федерацій з видів спорту обговорено питання стратегічних напрямків розвитку галузі фізичної культури та спорту Черкаської області, пріоритетних видів спорту для Черкаської області, заслухано звіти про діяльність федерацій веслування на байдарках та каное, морського багатоборства, триатлону, боксу та таеквон-до ІТФ.

Серед актуальних тем які піднімалися на нараді стало фінансування галузі у 2018 році у розрізі федерацій та планування видатків на наступний рік.

Фоторепортаж із заходу можна переглянути тут

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x