Кокосова олія: переваги для вашої зовнішності

Кокосова олія: переваги для вашої зовнішності

Кокосова олія має декілька корисних властивостей, одна з них – це те, що вона є чудовим зволожувальним кремом. Можна виготовити домашні натуральні продукти на основі кокосової олії, які є ефективними для зволоження волосся, обличчя, нігтів, рук та тіла взагалі. Про переваги кокосової олії для краси – далі в матеріалі.

Маска для волосся. Коли температура кокосової олії нижча за 23° С, вона стає твердою, наче крем. Із цією температурою ви можете використовувати її як маску, здатну повернути блиск і м’якість вашому волоссю. Після того, як помиєте волосся шампунем, нанесіть щедрий шар олії, особливо на кінчики. Залиште на 5 хвилин на волоссі і промийте великою кількістю теплої води. Повторюйте один раз на тиждень.

Зволожувальний крем. Якщо ви використовуєте нічний крем, додайте в нього кілька крапель кокосової олії. Ретельно перемішайте й нанесіть на обличчя перед сном. Так ви збільшите переваги інгредієнтів і за кілька днів матимете більш гладеньке та молоде обличчя.

Дезодорант. Якщо не хочете використовувати хімічні дезодоранти, або більшість з них подразнюють вашу шкіру, краще замініть їх домашнім рецептом. Наприклад: змішайте 2 краплі кокосової олії (2 г), 1 столову ложку харчової соди (10 г) і 2 краплі обраної ефірної олії (2 г). Ефірну олію додавайте наприкінці, коли утвориться паста.

Масажі. Кокосова олія дуже поживна. Розігріту олію можна використовувати для розслаблення м’язів. Налийте кілька крапель на долоні, розітріть і масажними рухами нанесіть на хворобливі ділянки. Крім того, це чудовий інгредієнт для поліпшення стану шкіри з розтяжками або целюлітом. У цьому випадку вам треба масажувати ділянку після душу, коли пори відкриті й олія поглинається краще.

Бальзам для вуст. Сонце, холод, хлорка в басейні або просто відсутність зволоження можуть вплинути на здоров’я ваших губ. Потріскана і суха шкіра на вустах зникає через кілька днів, якщо застосовувати кілька крапель кокосової олії щоночі і вранці. Крім того, ви можете купити кокосовий бальзам і завжди носити його в сумочці, коли губи пересихають. Делікатна шкіра вуст відразу його поглинатиме.

Крем для рук. Якщо ви вже використовували кокосову олію, щоб поліпшити стан кутикули та нігтів, то чому б не скористатися перевагами зволожувального засобу, щоб руки стали здоровими та м’якшими? Нанесіть одну або дві краплі кокосової олії на руки й добре масажуйте їх. Цю олію можна застосувати і для ніг.

Відтепер кокосова олія стане вашим найкращим помічником. Її переваги можна відчути, не відвідуючи салону краси.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x