Восьмирічний Андрійко із Корсуня-Шевченківського потребує невідкладної операції

Восьмирічний Андрійко із Корсуня-Шевченківського потребує невідкладної операції

Восьмирічний Андрій Савченко із Корсуня-Шевченківського потребує невідкладної операції з пересадки кісткового мозку. Півтора роки тому у хлопчика виявили лімфобластний лейкоз. Дитина вже пройшла повний курс високодозової хіміотерапії, але хвороба не хоче відступати. І зараз для Андрійка єдиний шанс на життя – трансплантація.

За півтора року лікування Андрійко вже обжився у дитячому відділенні Черкаського обласного онкодиспансеру. Тут у хлопчика є своя палата і навіть нові друзі, але він дуже сумує за домом. Цей плакат із побажаннями швидкого одужання Андрію передали його однокласники із Корсуня – для малого він найрідніша згадка про домівку.

Андрійко і його мама намагаються не показувати відчаю. З тяжкою недугою вони борються вже стільки часу… і поки що безрезультатно. Від постійних крапельниць у маленького не сходять синці з рук, а у мами не вистачає сліз. Юлія і досі не може повірити, що біда сталася саме з її синочком.
За допомогою до лікарів мама звернулася зі звичайною простудою. Тоді, зробивши аналізи виявили лейкоз… Це було 9 лютого 2017 року.
З того часу восьмирічний хлопчик вже витримав повний курс високодозової хіміотерапії у Києві, підтримувальну хімію у Черкасах і ще курс хімії – після рецидиву хвороби. Лікарі кажуть – лейкоз невблаганний, і зупинити його може лише пересадка кісткового мозку.

В Україні такої процедури не роблять, тож проводити її слід за кордоном. На сьогоднішній момент дитина введена в ремісію і процедуру треба робити вже.

Вартість подібної операції за кордоном – від 100 тисяч доларів. Такої суми сім\’я Андрійка не має. МОЗ України фінансує такі трансплантації, і батьки хлопчика вже подали документи, аби стати в чергу.

Допомогти Андрійкові може кожен.
РЕКВІЗИТИ:
Савченко Юлія Миколаївна, мати Андрія
Приватбанк 4149 4991 1610 7051
Телефон (096) 256-92-70

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x