До Черкас завітають відомі журналісти

До Черкас завітають відомі журналісти

Організатори «Гайдаfest» проведуть другий відкритий діалог із відомими людьми. Цього разу гостями міста стануть відомі журналісти Роман Скрипін і Данило Яневський. Про це повідомляють організатори фестивалю.

Зустріч із медійниками відбудеться 12 листопада о 19.00 в Будинку культури. Поспілкуватись із Романом та Данилом зможе кожен охочий, адже формат відкритого діалогу передбачає вільне спілкування із гостями. Організатори анонсують розмови про перспективи розвитку культурної сфери в Україні. Розглядатимуть це питання і з бізнесової точки зору. Крім того, відвідувачі матимуть змогу послухати про проект Романа «Skrypin.ua» та дізнатись реалії, в яких існують нинішні ЗМІ.

До Черкас завітають відомі журналісти

Після зустрічі на всіх чекає фото- та автограф-сесія.
Інформація про подію з’являтиметься на сторінці заходу в фейсбук: facebook.com/events/332025227602181/

Довідково:
Роман Скрипін – журналіст, телеведучий, медіаменеджер, екс-голова Незалежної медіа-профспілки України. Автор і співзасновник Громадського телебачення. Засновник і керівник проекту «Skrypin.ua».

Данило Яневський – історик, професор, редактор, телеведучий, заслужений журналіст України, доктор історичних наук. Автор серії книжок «Проект «Україна», кінопродюсер. Автор та ведучий проекту «LifeКод».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x