Черкащанин Роб Ваграмов став наймолодшим депутатом Канади

Черкащанин Роб Ваграмов став наймолодшим депутатом Канади

«У 22 роки Роб Ваграмов, син моєї подруги-черкащанки Ані Ваграмової, став наймолодшим депутатом Канади. А от нині 26-річного Роберта Ваграмова ми вітаємо з посадою мера його рідного міста Порт-Муді, що поряд із Ванкувером», – повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці Наталя Заболотна, пише Сміла.ua.

За її словами, хлопець із родини емігрантів (мама з Черкас, а батько – з Тбілісі) підкорив своїх виборців, що втомилися від загроз забудови узбережжя океану та вирубки тисячолітніх лісів і парків, чесністю й принциповою позицією щодо збереження екології регіону.
«Канадійців неможливо підкупити ані долларом, ані гречкою. Вони розуміють, чого вартує власне майбутнє й майбутнє їхніх дітей. Я в захваті від Канади, її мудрого устрою, країни можливостей, де працюють соціальні ліфти. І не важливо, які статки у твоїх батьків, якщо ти маєш голову, натхнення, працездатність – ти матимеш успіх в реалізації найамбітніших задумів»,– наголошує пані Наталя.
Вона каже, що черкащанка Анна Ваграмова – мама юного канадського мера, за три тижні до виборів, гостювала у неї вдома й говорила, що син робить усе сам, з командою однодумців. Вже після виборів вона сказала, що вони з чоловіком були шоковані ораторськими здібностями сина та впевненістю його як досвідченого політика під час дебатів.
«От така проста черкаська родина. В 15 років їхня молодша донька Саша стала двократною чемпіонкою Канади з тенісу. На які вершини доля закине Роба Ваграмова за 5–15 політичних років – можна лише здогадуватися. Головне, що все це можливо, все це в його руках. І я хочу, аби наша країна, як і Канада, була країною можливостей», – підсумовує Наталя Заболотна.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x