На Канівщині завершують ремонт мосту через Рось

На Канівщині завершують ремонт мосту через Рось

Завершують роботи із поточного середнього ремонту на мосту через річку Рось у Канівському районі на автомобільній дорозі загального користування державного значення Р-10 Канів-Чигирин-Кременчук на ділянці км 23+852, які проводяться на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі САД у Черкаській області.

Наразі на мосту ведуть роботи із влаштування мостового металевого оцинкованого бар’єрного та перильного огороджень, а також – підготовчі роботи до влаштування дорожньої розмітки.

Постійний технічний нагляд за якістю матеріалів та проведенням ремонтних робіт здійснюють спеціалісти Відділу якості, технічного контролю та нових технологій і Лабораторії із контролю якості Служби автомобільних доріг у Черкаській області та ДП «Дорожній контроль якості».
Під час поточного середнього ремонту мосту через річку Рось на автодорозі Р-10 влаштовано нову монолітну плиту та тротуарні блоки, деформаційні шви, водовідведення та гідроізоляцію, нове асфальтобетонне покриття проїзної частини, тротуар, нове бар’єрне та перильне огородження, влаштовано антикорозійний захист бетонних поверхонь. Роботи із поточного середнього ремонту мосту завершаться цього року. Проведення поточного середнього ремонту мосту через річку Рось фінансується за рахунок коштів митного експерименту.

Шановні водії!
Служба автомобільних доріг у Черкаській області просить з розумінням поставитися до тимчасових незручностей під час проведення ремонтних робіт.
Служба автодоріг області закликає водіїв – будьте пильними та максимально уважними у місцях проведення дорожніх робіт, дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху, звертайте увагу на попереджувальні знаки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x