В інституті історії і філософії ЧНУ відбувся тиждень відкритих дверей

В інституті історії і філософії ЧНУ відбувся тиждень відкритих дверей

У межах тижня відкритих дверей у навчально-науковому інституті історії і філософії Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького побували учні Городищенського економічного ліцею. Про це «Нова Доба» дізналася у прес-службі навчального закладу.

До організації зустрічі долучилася випускниця інституту, а нині заслужений вчитель України, заступник директора з навчально-виховної роботи Городищенського економічного ліцею Олена Бурлака, вчитель математики Людмила Гудзь та вчитель біології Оксана Марченко.

Під час екскурсії ліцеїсти зустрілися з директором навчально-наукого інституту, професором, доктором історичних наук Наталією Земзюліною. Вона представила заклад, розповіла про його історію, проінформувала про розвиток матеріально-технічної бази, соціально-побутові умові, які створені для студентства. Наголосила Наталія Іванівна і на перспективах навчання в інституті. Зокрема, мова йшла про можливість отримання подвійного диплома і стажування в університетах-партнерах.

Професор, доктор історичних наук Анатолій Морозов та аспірант кафедри археології та спеціальних галузей історичної науки Олексій Коломієць провели для гостей екскурсію музеєм археології.

Відвідали абітурієнти відкрите заняття з давньої і середньовічної історії України. Лекцію проводив доцент кафедри історії України Костянтин Івангородський. Ознайомили старшокласників також із музеєм історії Черкаського національного.

Корисним для випускників став візит на кафедру військової підготовки університету. Тут їм розповіли про специфіку навчання та продемонстрували сучасні зразки військового спорядження та зброї. А вільне спілкування за чашкою чаю для ліцеїстів влаштував магістрант ННІ історії і філософії Денис Хоменко.

Викладачі ННІ історії і філософії переконані, що зустріч була корисною для абітуєнітв і вже у новому навчальному році вони стануть студентами ЧНУ імені Богдна Хмельницького.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x