По «гарячих слідах» у Черкасах затримано крадія

По «гарячих слідах» у Черкасах затримано крадія

Завдяки швидкому реагуванню оперативника Соснівського райвідділу міліції та працівників патрульної служби зловмиснику не вдалося втекти з місця скоєння кримінального правопорушення. Його дії кваліфіковані слідчим за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

Під час відпрацювання району залізничного вокзалу міста Черкаси співробітник оперативного підрозділу Соснівського райвідділу міліції побачив підозрілого чоловіка. Той швидко йшов, важко дихав і постійно озирався. Працівник міліції вирішив його перевірити, однак, чоловік кинувся навтьоки. Розпочалося переслідування. На допомогу правоохоронцю поспішили співробітники батальйону патрульної служби, які чергували неподалік. Спільними діями втікача було затримано та доставлено до райвідділу.

Як з’ясувалося, у втікача було вдосталь причин для нервування. Зловмисник декілька хвилин тому обікрав квартиру місцевої жительки. Саме в той час коли правоохоронці затримали, на місці пригоди працювала слідчо-оперативна група. Зловмисника доставили до Соснівського райвідділу міліції. Під час проведення особистого огляду 30-річного затриманого, правоохоронці виявили відмички, викрадені золоті вироби та кошти. Ноутбуки квартирник встиг викинути на вулиці, коли втікав. Наразі всі речові докази знайдено та повернуто власниці.
Відносно затриманого відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 183 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років. Проводиться перевірка щодо встановлення можливої причетності квартирника до схожих злочинів на території Черкас та області. Слідство триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x