На Монастирищині рятувальники навчали освітян основам цивільного захисту

На Монастирищині рятувальники навчали освітян основам цивільного захисту

8 листопада на базі Цибулівської середньої школи з метою навчання учнів та працівників освітніх закладів діям у випадку надзвичайних ситуацій, фахівці ДСНС Монастирищенського району взяли участь у навчальному семінарі на тему «Дії керівного складу цивільного захисту, членів формувань ЦЗ та інших учасників освітнього процесу при виникненні НС». Про це інформує прес-служба ДСНС України в Черкаській області.

Учасники семінару мали можливість побачити об’єктові тренування спеціалізованої служби ДСНС Монастирищенського району і формувань ЦЗ Цибулівського навчального закладу.

Під час практичних заходів, вдалось забезпечити взаємодію між об’єктовими спеціалізованими службами, а також відпрацювати практичні дії персоналу та учнів. Учасники мали змогу перевірити реальність планів реагування на НС побачити рівень готовності усіх служб та формувань до вирішення поставлених завдань.

Учасники семінару відпрацювали основний алгоритм дій персоналу закладу при виявленні невідомого предмета, дій при пожежі та евакуації дітей та дорослих. Керівники закладів освіти району, учні та вчителі, техпрацівники продемонстрували навички користування вогнегасниками при ліквідації загорання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x