Черкаські освітяни готують кадровий потенціал

Черкаські освітяни готують кадровий потенціал

Сьогодні у прес-центрі «Нової Доби» директор департаменту освіти та гуманітарної політики Сергій Воронов розповів про освітній проект «Школа майбутнього».

За словами Сергія Воронова, організували освітній проект «Школа майбутнього директора» для того, щоб зібрати можливий потенційний кадровий резерв.

Наразі підготовка кадрів є необхідністю, тому що наразі ми часто стикаємося з проблемою: або на конкурси не подається ніхто, або ж фахівці не достатньо кваліфіковані.

– Тож на доручення куратора, заступника міського голови Ігоря Коломойця, ми вирішили реанімувати даний проект, зазначив Сергій Воронов. – Вже в перший день, ми отримали понад 30 заявок. Сьогодні до кінця дня ще є можливість подати заявку. Загалом проект триватиме з кінця листопада по червень наступного року – проходитимуть навчання. Ми розробили спеціальну програму зі спеціалізованими зайняттями, що стосуються діяльності директора: починаючи від законодавчої бази закінчуючи господарською діяльністю. Також заплановані практичні зайняття, у тому числі розроблені умовні екстрені ситуації. Тобто це будуть не лише лекції, а й практичні зайняття, що завершаться тестовими перевірками знань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x