Шоу «Магічні пригоди в країні фонтанів»

Шоу «Магічні пригоди в країні фонтанів»

Шоу «Магічні пригоди в країні фонтанів»
Новорічна вистава «Магічні пригоди в країні фонтанів» – це саме те, на що очікують всі діти нашої країни.

Адже, напередодні новорічних свят усі ми хочемо вірити в чудеса. Це період, наповнений казковою атмосферою і передчуттям свята. Подарунки, солодощі, прогулянки в засніжених парках, прикрашання ялинки. Ось, що створює святкову атмосферу, яку кожен пам\’ятає ще з дитинства. Все це надихнуло на створення першого в Україні грандіозного казково-новорічного шоу \”Магічні пригоди в країні Фонтанів\”.

Шоу, яке створили дорослі з любов\’ю до дітей і з найкращими спогадами про дитинство. На одній сцені зберуться найталановитіші танцюристи, акробати, гімнасти, циркові артисти, всю виставу супроводжуватиме унікальне шоу танцюючих фонтанів з музично-світловим супроводом та 2D екраном. Це давно забута історія про хлопчика з залізним серцем і про ляльку спадкоємця Тутті, про відважного канатохідця Тібула і доброго доктора Гаспара. Яскраві персонажі, польоти і перетворення перенесуть вас в світ захоплюючих пригод – до палацу фонтанів Трьох Товстунів.

Море емоцій від грандіозного казкового шоу чекають на всю вашу родину! Приходь до нас, і ми перенесемо тебе в справжню казку!

Замовлення, доставка та бронювання квитків за телефоном: (066) 123-68-63.

А також в касі «Бюро Добрих Послуг» (Будинок торгівлі, 1 поверх) і за тел.: (0472) 56-01-19, (098) 118-89-45, (063) 399-89-32.

Дата: 25 грудня 2018, 15:00 – 18:00
Де: ПК «Дружба Народів», бул. Шевченка, 249

Ціна – від 100 до 300 грн

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x