Черкаські веслярі здобули низку перемог на Кубку України

Черкаські веслярі здобули низку перемог на Кубку України

Із низкою нагород повернулися черкаські веслярі з Кубка України з веслування на байдарках і каное. Про це інформує «Черкаський спорт».
Свій високий рівень спортивної підготовки в черговий раз довели черкаські веслярі. Цього разу спортсмени місцевої ДЮСШ з веслування демоснтрували свої вміння на традиційному Кубку України із веслування на байдарках і каное. Змагання були присвячені пам’яті спортивного діяча Юрія Рябчинського. Суперниками черкасців стали найсильніші веслярі з різних куточків України.

Незважаючи на сильну конкуренцію, нашим спортсменам таки вдалося тріумфувати та підкорити водну стихію. Особливо яскравим був виступ нашого земляка Костянтина Гарасименко. Спортсмену не було рівних на дистанції 1000 метрів у байдарці (двійці та четвірці). Веслувальник із легкістю обійшов своїх суперників та виборов одразу два золота. Та цим Костянтин Гарасименко не обмежився. Виборов ще й срібло на дистанції 500 метрів в байдарці (двійці). Ще одне срібло в актив команди здобув Пляшечко Микола. Він став другим на дистанції 200 метрів. Натомість на 500-метрівці не було рівних черкасцю Олександру Гараню. Він поповнив скарбничку третбою золотою нагородою. До змагань спортсменів підготували тренери Іванов О.К. та Шаровій О.О.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x