Геннадій Бобов допоміг фольклорному колективу з Катеринопільщини

Геннадій Бобов допоміг фольклорному колективу з Катеринопільщини

Наші мальовничі села Ромейково, Гончариха та Новоукраїнка розташовані на території Гончариської сільської ради Катеринопільського району. Тут функціонує Будинок культури села Гончариха та сільський клуб села Ромейково.

У 90-х роках минулого століття на території нашої сільської ради був створений самодіяльний хор із жителів сіл Гончариха та Ромейково, у який входило понад 50 осіб. Колектив своїми виступами радував односельчан і жителів сіл району й області. Якраз у ті роки придбали красиві концертні костюми.

Із роками хор почав розпадатися. У 2010 році був створений аматорський колектив «Червона Калина», який на огляді-конкурсі отримав хороші відгуки та нині є постійним учасником концертів до свят і різних подій.

У наш непростий час, коли людям часто не вистачає простої радості, хор став справжньою відрадою для душі його учасників. У складі цього ансамблю майже всі пенсіонери. Люди не юні, але молоді душею. За будь-якої погоди збираються на репетиції, забуваючи, що в кого де болить, чи щось не зроблено по господарству. Вони люблять пісню та живуть нею.

Колектив «Червона Калина» сприяє популяризації українського фольклору, зокрема народної пісні. Вони відновлюють забуті пісні, які співали наші предки.

Та останнім часом учасників колективу особливо турбував стан концертного вбрання, адже від частого використання та від часу концертні костюми вже давно зносилися і втратили свій вигляд. Тож знаючи про значну увагу до закладів соціальної сфери нашого народного депутата Геннадія Борисовича Бобова, колектив вирішив звернутися по допомогу у вирішенні наболілого питання до свого обранця. Ми знали, що Геннадій Борисович допоможе – так і сталося. Тож нині ми будемо радувати глядачів цікавим репертуаром, яскравим співом і ошатним виглядом.

Завдячуючи Вашій доброчинності, Геннадію Борисовичу, Ви допомагаєте зробити наш колектив більш розквітлим, привабливим та красивим. Аматорський фольклорний колектив «Червона калина», художній керівник Будинку культури с. Гончариха Леонід Осадчий та виконком Гончариської сільської ради висловлюють Вам велику вдячність за допомогу у придба­нні концертних костюмів.

Від щирого серця дякуємо, Геннадію Борисовичу, за розуміння та людське ставлення до наших проблем. Ми й надалі сподіваємось на подальшу співпрацю. Бажаємо Вам гарних людських справ, прийняття гідних рішень, спрямованих на розвиток нашої держави. А ще − міцного здоров’я та подальших успіхів у Вашій роботі на благо простих людей.

Людмила Олександрівна Фартух, керівник колективу «Червона Калина» від імені учасників колективу та жителів населених пунктів Гончариха, Ромейково та Новоукраїнка.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x